یزدفردا : نخستين يادواره سرداران و 82 شهيد بغدادآباد مهريز برگزار ميشود.
به گزارش یزدفردا از يزد، در راستاي ضرورت پاسداشت ياد و منزلت والاي شهداي منطقه بغدادآباد مهريز و بهرهگيري از فضايل ناب فرهنگ ايثار و شهادت نخستين يادواره سرداران و 82 شهيد بغدادآباد مهريز و نكوداشت جلوههاي ايثار اين بزرگواران به همت سه پايگاه مقاومت بسيج شهيد باهنر و شهيد دستغيب و حضرت مهدي(عج) در محل حسينيه باغ بهار اين شهرستان برگزار ميشود.
اين يادواره همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) و با هدف زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا و تجليل از مقام شامخ شهادت و خانوادههاي معظم شاهد و جانباز و آزادگان و ايثارگران به صورت مردمي و با مساعدت خانوادههاي شهدا و خيرين منطقه برگزار ميشود.
بر اساس اين گزارش، يادواره شهداي مناطق مهرپادين و استهريج و يادواره منطقه مزويرآباد مهريز نيز توسط پايگاههاي مناطق مذكور برگزار شده است و براي اولين بار است كه سه پايگاه شهرستان به طور منسجم نسبت به برگزاري اين يادواره اقدام ميكنند.
همچنين در اين يادواره ياد و خاطره دو تن از سرداران شهيد منطقه بغدادآباد مهريز، سردار شهيد سيدعليرضا طباطبايي و تنها سردار خلبان شهرستان، محمدجواد زارعزاده نيز گرامي داشته ميشود.
در مراسم يادواره سرداران و 82 شهيد بغدادآباد مهريز، برنامههاي جنبي شامل نمايشگاه كتاب و برنامههاي هنري و فرهنگي و غبارروبي گلزار شهدا و سخنراني و مداحي برگزار ميشود.
شهرستان مهريز با جمعيت 48 هزار نفر در45 كيلومتري جنوب استان يزد واقع شده است.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 06,فوریه,2025